ΓΚΟΥΛΑΣ
Καθαρά ουγγρικής προέλευσης. Μαγειρεύεται ως σούπα και τότε λέγεται gulyasleves (γκούγιασλεβες) ή ως κατσαρόλας και τότε λέγεται gulyas (η σωστή ουγγρική προφορά είναι γκούγιας). Aπό μοσχαρίσιο κρέας (ή και χοιρινό). Καρυκευμένο με κόκκινο πιπέρι (πάπρικα). Σερβίρεται με κόκκινο κρασί. [από: Mary Regeczi]
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΚΟΥΛΑΣ
![](http://greekcook.gr/cache/a6/a6a5bdb37e39d29d6c1e5c2fc668a64e.png)
Τσέχικο Γκούλας
Υλικά Μοσχάρι κομμένο σε κύβους Πιπέρια όλων των ποιοτήτων πολλά ξερά κρεμμύδια αλάτι σκόρδο μπαχάρια, ή μια κουταλιά απο το mix με ποικιλία μπαχαρικών του εμπορίου για φαγητά κατσαρόλας Εκτέλεση...