ΜΑΝΤΟΛΑ
παραδοσιακό επτανησιακό γλύκισμα που αποτελείται από καβουρδισμένα αμύγδαλα. Είναι καλυμένο με ζάχαρη στην οποία έχουν προστεθεί χρωστικές και αρωματικές ουσίες.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΟΛΑ
![](http://greekcook.gr/cache/20/20845699801e7f287e7e6c8c9be48d5a.png)
Μαντολάτο (Nougat de montelimar)
Υλικά: 250 γραμ. ζάχαρη 150 γραμ. μέλι 125 γραμ. νερό 30 γραμ. γλυκόζη 1 πρέζα βανίλια το ασπράδι δύο αυγών 300 γραμ. αμύγδαλο λευκό καβουρδισμένο 125 γραμ. φυστίκι Αιγίνης ανάλατο ζάχαρη άχνη...