SΟUR CREAM
Έχει στερεά μορφή γιαουρτιού, μπορείτε να τη φτιάξετε χτυπώντας γιαούρτι και κρέμα γάλακτος με χυμό λεμονιού και αφήνοντας για 24 ώρες έξω απο το ψυγείο. [Άννα]
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ SΟUR CREAM
![](http://greekcook.gr/cache/91/91cd63b5c46aa30c272b8ce9bfb710e8.png)
Κρέμα εναντίον Κρέμας
Η ερώτηση σου είναι πιο πολύπλοκη απο ότι φαίνεται γιατί αυτές οι έννοιες έχουν πολλά κοινά σημεία και η ορολογία αλλάζει απο χώρα σε χώρα. Εδώ στην Αυστρία, η creme fraiche είναι παχύρευστη. Τους...