ALICOT
Πιάτο από τη Νοτιοδυτική Γαλλία. Αποτελείται από φτερά και εντόσθια πάπιας ή χήνας μπρεζαρισμένα με μανιτάρια (της ποικιλίας cepes)
![](http://greekcook.gr/cache/5a/5ad036eed53f35d0af4a11aab636ba89.png)
Γαριδομακαρονάδα του Μητσάρα
Υλικά: 500 γρ. μακαρόνια ό,τι επιθυμείτε 500 γρ. γαρίδες κατά προτίμηση φρέσκιες 1 ποτήρι φρέσκο χυμό ντομάτας 1/2 ποτήρι λάδι 1/2 ποτήρι του κρασιού ούζο ή τσίπουρο 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι...
![](http://greekcook.gr/cache/4b/4b7c3da06b63be681ea064a1045ae3b9.png)
Ψωμάκια μπύρας
Υλικά: 1 κουτάκι μπύρα 1/2 κιλό αλεύρι φαρίνα (μόνο φαρίνα) 1 κ.γ. αλάτι 1 αυγό για επικάλυψη λίγο σουσάμι (προαιρετικά) Εκτέλεση: Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι και ρίχνουμε τη μπύρα....