ANCIENNE, A L’
Στην Γαλλική ορολογία, διάφορες προεταοιμασίες, συχνά φρικασέ, γαρνιρισμένες με τον παραδοσιακό τρόπο. Συνήθως ένα μείγμα απο τρούφες και λειρί πετεινού
Κέικ σοκολάτας με σταφίδες και ξηρούς καρπούς που λιώνει στο στόμα
Υλικά: 1 κ.γ. βανίλια 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 4 αυγά φρέσκα 250 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. λικέρ 400 γρ. καστανή ζάχαρη 400 γρ. κρέμα γάλακτος 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος...