BEAUJOLAIS
περιοχή στην Νότια Βουργουνδία. Παράγει το δημοφιλές κόκκινο κρασί από την ποικιλία σταφυλιών Gamay. Φρουτώδες, ευχάριστο και ελαφρύ, καταναλώνεται καλύτερα κρύο και χωρίς να έχει υποστεί περίοδο ωρίμανσης. Το Beaujolais Nouveau είναι Beaujolais το οποίο έχει εμφιαλωθεί αμέσως μετά την διαδικασία της ζύμωσης. Πολύ ελαφρύ, φρουτώδες και ευχάριστο, αποτέλεσε ένα φαινόμενο του μάρκετινγκ
Gourmet ψαρόσουπα βλάχου ala Pandespani
Υλικά: 1 κιλό ψάρι βλάχος (ή ροφός ή σψυρίδα ή στείρα) σε φέτες ή και ολόκληρο 8 μεσαίες πατάτες καθαρισμένες 2 μεσαία κρεμμύδια κομμένα στα 2 4 καρότα καθαρισμένα 1 κομμάτι σέλερι χοντροκομμένο 50...
Αλλιώτικο cheesecake
Υλικά: 1 ζαχαρούχο γάλα 3 αυγά μπισκότα miranda κανέλα 1 κουταλιά μέλι 1 γιαούρτι {κεσεδάκι} 1 ποτήρι αναρη καρύδια 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού Εκτέλεση: Χτυπάμε το μέλι, τα μπισκότα και τα καρύδια. Σε...