ΚΙΑΝΤΙ (CHIANTI)
ιταλικό κρασί, με ζωηρό κόκκινο χρώμα και γεύση φρούτων. Παράγεται στους λόφους μεταξύ Φλωρεντίας και Σιένας. Χάρη στην πρωτότυπη συσκευασία του με το ψαθάκι (φιάσκο), διαδόθηκε ευρέως και έγινε σήμα κατετεθέν της ιταλικής κουζίνας

Κέικ σοκολάτας με σταφίδες και ξηρούς καρπούς που λιώνει στο στόμα
Υλικά: 1 κ.γ. βανίλια 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 4 αυγά φρέσκα 250 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. λικέρ 400 γρ. καστανή ζάχαρη 400 γρ. κρέμα γάλακτος 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος...

Μους λεμόνι με μασκαρπόνε
Υλικά (για 4 μπολάκια): 250 γρ. μασκαρπόνε 80 γρ. άχνη χυμό από 2 μέτρια λεμόνια ξύσμα από 1 λεμόνι 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά μπισκότα Μιράντα(1-2 σε κάθε μπολάκι) Εκτέλεση: Χτυπάμε στο...