ΜΠΕΣΑΜΕΛ (BECHAMEL)
Γαλλική κουζίνα. Μία βασική άσπρη σάλτσα από γάλα που χύνεται σιγά σιγά σε roux και γίνεται παχύρευστη .Μία από τις μητέρες σάλτσες της Γαλλικής κλασσικής κουζίνας
Γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα παρμεζά
Υλικά: 2 φιλέτα κοτόπουλο 2 φέτες μπέικον 1 φέτα τυρί του τοστ ημίσκληρο 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 200ml κρέμα γάλακτος light 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. λάδι 3 πατάτες αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε...