ΣΚΑΣΟΛΙΕΣ
Ελιές πράσινες, μικρές. Μουσκεύουμε σε νερό με στάχτη. Αφήνουμε για 1 μέρα. Ξεπλένουμε με ζεστό νερό. Αρωματίζουμε με ρίγανη και τις βάζουμε για λίγο στο φούρνο.
Καλαμαράκια γεμιστά
Υλικά: 1 κιλό καλαμαράκια λίγο λάδι 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο κρεμμύδι φρέσκο(όσο θέλετε) 1/2 ποτήρι ρύζι αλάτι πιπέρι 3/4 ποτηριού κρασί άσπρο 2 κουταλάκια ντοματοπελτέ διαλυμένο σε 1 ποτήρι νερό νερό...












