YORKSHIRE PUDDING
Βρετανική γευστική πουτίγκα από γάλα, αυγά, αλεύρι τα οποία τα χτυπάμε σκληρά. Αρχικά ψηνόταν κάτω από ένα ροσμπίφ σε μία σούβλα ή σε μία οδοντωτή ράβδο για να πιάσει την μυρωδιά από τα αποστάγματα. Κόβεται σε τετράγωνα για το σερβίρισμα. Η σάλτσα Yorkshire αποτελείται από σάλτσα από κρασί πόρτο, ζελέ από κόκκινες σταφίδες και γαρνίρεται από κομμάτια φλούδας πορτοκαλιού κομμένα ζουλιέν

Γαριδομακαρονάδα του Μητσάρα
Υλικά: 500 γρ. μακαρόνια ό,τι επιθυμείτε 500 γρ. γαρίδες κατά προτίμηση φρέσκιες 1 ποτήρι φρέσκο χυμό ντομάτας 1/2 ποτήρι λάδι 1/2 ποτήρι του κρασιού ούζο ή τσίπουρο 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι...

Παγωτό σάντουιτς
Υλικά: 1 κουτί εβαπορέ 1/2 κουτί ζαχαρούχο γαλα 1 φάκελο garni 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ Εκτέλεση: Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθετουμε το garni...