YORKSHIRE PUDDING
Βρετανική γευστική πουτίγκα από γάλα, αυγά, αλεύρι τα οποία τα χτυπάμε σκληρά. Αρχικά ψηνόταν κάτω από ένα ροσμπίφ σε μία σούβλα ή σε μία οδοντωτή ράβδο για να πιάσει την μυρωδιά από τα αποστάγματα. Κόβεται σε τετράγωνα για το σερβίρισμα. Η σάλτσα Yorkshire αποτελείται από σάλτσα από κρασί πόρτο, ζελέ από κόκκινες σταφίδες και γαρνίρεται από κομμάτια φλούδας πορτοκαλιού κομμένα ζουλιέν
Gourmet ψαρόσουπα βλάχου ala Pandespani
Υλικά: 1 κιλό ψάρι βλάχος (ή ροφός ή σψυρίδα ή στείρα) σε φέτες ή και ολόκληρο 8 μεσαίες πατάτες καθαρισμένες 2 μεσαία κρεμμύδια κομμένα στα 2 4 καρότα καθαρισμένα 1 κομμάτι σέλερι χοντροκομμένο 50...
Αλλιώτικο cheesecake
Υλικά: 1 ζαχαρούχο γάλα 3 αυγά μπισκότα miranda κανέλα 1 κουταλιά μέλι 1 γιαούρτι {κεσεδάκι} 1 ποτήρι αναρη καρύδια 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού Εκτέλεση: Χτυπάμε το μέλι, τα μπισκότα και τα καρύδια. Σε...
Παγωτό σάντουιτς
Υλικά: 1 κουτί εβαπορέ 1/2 κουτί ζαχαρούχο γαλα 1 φάκελο garni 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ Εκτέλεση: Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθετουμε το garni...