WATER CHESTNUT
Το φρούτο ενός υδρόβιου φυτού το οποίο αναπτύσσεται μέσα σε ακανόνιστα σχηματισμένα αγκάθια κάτω από τα επιπλέοντα φύλλα του. Το φρούτο έχει τραγανή υφή και ντελικάτη γεύση, παρόμοια με αυτή των βρασμένων καρυδιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές παρασκευές και με πολλούς τρόπους. Δύναται να καλλιεργηθεί σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης παρά μόνο στην Άπω Ανατολή

Μπισκότα στροβιλιστά
Υλικά: 1/2 φλ. βούτυρο 3/4 φλ. ζάχαρη 2 κ.γ. βανίλια υγρή 1 αβγό 1 3/4 φλ. αλεύρι 1/2 κ.γ. μπέικιν 1/2 κ.γ. αλάτι 30 γρ. κουβερτούρα 1 κ.σ. γάλα Εκτέλεση: Λιώστε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και...

Ιταλικά μακαρόνια καρμπονάρα
Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια (κατά προτίμηση λαζανάκια) 2 αβγά 1 πακέτο μπέικον 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος (τυρί) Εκτέλεση: Βράζουμε τα μακαρόνια ώστε να μην είναι πολύ μαλακά. Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά...