ΓΛΩΣΣΑΡΙ
Από φρέσκα αλατισμένα ψάρια (αντζούγιες). Χρώματος καφέ. Κυρίως ταϊλανδέζικη
είδος σούσι. Είναι φέτες ωμών ή μαγειρεμένων ψαρικών, λαχανικών ή άλλων μπουκιών που τοποθετούνται πάνω σε στρώμα από ρύζι για σούσι
ένα είδος πίτας που γίνεται από χυλοπίτες, γεμιστή με ανθότυρο και σταφίδες. Συνοδεύει κρέας
μαντολάτο

Σοκολατένια μπολ
Υλικά (για 5 μπολ): 2 κουβερτούρες 15 μπισκότα πτι-μπερ φρέσκο γάλα βούτυρο σοφτ μπανάνα ή φράουλες (ανάλογα με την προτίμιση) Εκτέλεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα και αφού λιώσει ρίχνουμε λίγο βούτυρο...

Μους λεμόνι με μασκαρπόνε
Υλικά (για 4 μπολάκια): 250 γρ. μασκαρπόνε 80 γρ. άχνη χυμό από 2 μέτρια λεμόνια ξύσμα από 1 λεμόνι 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά μπισκότα Μιράντα(1-2 σε κάθε μπολάκι) Εκτέλεση: Χτυπάμε στο...

Αλλιώτικο cheesecake
Υλικά: 1 ζαχαρούχο γάλα 3 αυγά μπισκότα miranda κανέλα 1 κουταλιά μέλι 1 γιαούρτι {κεσεδάκι} 1 ποτήρι αναρη καρύδια 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού Εκτέλεση: Χτυπάμε το μέλι, τα μπισκότα και τα καρύδια. Σε...